Sinds 2007

Loopbaan coaching

Overweeg je nieuwe professionele wegen te bewandelen of streef je naar een betere balans tussen je privéleven en carrière? Misschien wil je jezelf op een andere manier profileren binnen je huidige functie. In deze gevallen biedt ons persoonlijk ontwikkeltraject een alternatief voor het traditionele loopbaantraject.

Bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal. We beginnen met het evalueren van jouw overtuigingen, waarbij we onderzoeken welke je wilt behouden en welke je wilt veranderen. Vervolgens gaan we samen aan de slag, niet alleen om gedragsveranderingen te bewerkstelligen, maar ook om veranderingen in gedachten en gevoelens te realiseren.

In ons persoonlijk ontwikkeltraject worden diverse uitdagingen aangepakt, zoals communicatieproblemen op de werkvloer, stroeve samenwerking, moeite met het presenteren van ideeën, gebrek aan zelfvertrouwen en behoefte aan verbeterd verwachtingsmanagement. Deze en andere kwesties worden aangepakt in jouw op maat gemaakte ontwikkeltraject.

Van der Zanden Coaching fungeert als jouw sparringpartner, waarbij we je ondersteunen om de kern van jouw uitdagingen te ontdekken en gerichte veranderingen tot stand te brengen. Onze rol is om je een eerlijk en respectvol beeld te geven, rekening houdend met jouw grenzen en voorkeuren. Het resultaat van ons traject is dat je meer zelfsturing ervaart, een vernieuwde balans vindt, je energieniveau verhoogt en persoonlijk groeit.

Bij ons draait het om persoonlijke groei op het gebied van samenwerken, communiceren, positioneren, zelfvertrouwen en relativeringsvermogen. Door vergroot zelfinzicht en zelfkennis voel je je meer comfortabel zowel op het werk als in je persoonlijke leven.

Als dit je aanspreekt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken