Sinds 2007

Maatwerk

Bij Van der Zanden Coaching staat jouw unieke groeitraject centraal. We passen indien nodig een multidisciplinaire aanpak toe om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en vragen.

Voor onze aanpak van jouw uitdagingen kunnen we samenwerken met partners om het beste traject voor jou te creëren, gericht op jouw actuele wensen en behoeften. Het aangaan van samenwerkingen met deze partners is een efficiënte manier om optimale resultaten te behalen. Met een team van specialisten, waaronder muziektherapeuten, systeemtherapeuten, teken- en fysiotherapeuten, bokscoaches, teamtrainers, rouwdeskundigen en zwaardvecht- en budodocenten, streven we naar jouw unieke groeiproces.

Het resultaat van ons traject is verbeterde zelfsturing, herdefiniëring van balans, verhoogde energie en persoonlijke groei, wat zich vertaalt naar betere prestaties zowel op het werk als in je privéleven. Vergroot zelfinzicht en meer zelfkennis dragen bij aan een verbeterd gemak van werken en leven.

Als dit je aanspreekt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken