Over mij

foto Debby van der ZandenIk hecht veel waarde aan ontwikkeling en groei. Bij anderen en bij mezelf: “Stilstaand water wordt troebel, stromend water blijft helder”.

Als coach geloof ik dat jij alle antwoorden weet, mits de goede vragen worden gesteld. Jij bent de expert over jouw leven. Ik zal al mijn vakkennis, levenservaring en intuïtie inzetten om jou de juiste antwoorden te laten vinden.

Al meer dan tien jaar vind ik het prachtig om na afloop van een traject te zien dat er concreet resultaat is. Dat mensen effectiever werken en meer gemak van leven ervaren. Stiekem heb ik het leukste beroep wat er is…..

Ik geniet van het “ondernemer zijn”. Graag ga ik samenwerkingsverbanden aan met collega’s en mensen uit andere disciplines om het best passend traject te kunnen bieden.

Ik ben afgestudeerd Sociaal Psycholoog en Post-HBO gecertificeerd Loopbaanadviseur (Hoogendijk).

Lid van het NOLOC.(Vereniging voor loopbaanprofessionals)Noloc
Lid van de kwaliteitskring Noorderlicht.
Lid van Intervisiegroep Venlo e.o.