Sinds 2007

Over mij

Ik ben Debby van der Zanden, de eigenaresse van Van der Zanden Coaching. Mijn benadering kenmerkt zich door scherpte en empathie, waarbij ik fungeer als spiegel en reflecteer wat ik zie. Ik stem mijn aanpak af op jouw behoeften, bied inzichten en realiseer veranderingen bij jou.

Jij zoekt antwoorden die al in jou aanwezig zijn. Mijn rol is om de juiste vragen te stellen en jou te begeleiden naar die antwoorden. Dit kan plaatsvinden in diepgaande gesprekken, maar ook via andere methoden zoals intensieve bokstrainingen. Ik faciliteer jouw zelfontdekking en verandering.

 

Ik geloof sterk in de kracht van verandering en groei. Stilstand vertroebelt, terwijl beweging helderheid en vooruitgang brengt. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en zie elke ontwikkeling als een kans om te groeien.

Mijn achtergrond omvat een afgeronde opleiding in Sociale Psychologie aan de Universiteit van Nijmegen, gevolgd door certificering als Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur bij adviesbureau Hoogendijk. Ik ben actief betrokken bij professionele ontwikkelingsgroepen en -netwerken, waaronder mijn eigen intervisiegroep in Venlo en de kwaliteitskring Venlo. Daarnaast ben ik lid van NOLOC, de Vereniging voor loopbaanprofessionals. Als vaardigheidsdocent Professional Preparation aan de Radboud Universiteit Nijmegen begeleid ik masterstudenten en ontwikkel ik cursusmateriaal.

Mijn passie ligt in het begeleiden van snel denkende mensen bij veranderingsprocessen en het zien van hun groei en voldoening wanneer ze bewuste keuzes maken. Het is voor mij een voorrecht om dit werk te mogen doen.

Als dit je aanspreekt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken