Sinds 2007

Persoonlijk ontwikkel traject

Van der Zanden Coaching biedt een gestructureerde benadering om hoogopgeleide professionals te begeleiden bij het realiseren van hun loopbaanambities. Onze aanpak richt zich op het identificeren van sterke punten, waarden, interesses en doelen, met als doel helder inzicht te verkrijgen in de eigen loopbaanontwikkeling en het bepalen van concrete stappen om deze te verwezenlijken. Tevens onderzoeken we samen de obstakels die je tegenhouden bij het maken van keuzes.

Onze loopbaantrajecten starten met een grondig zelfonderzoek. We verkennen wie je bent, analyseren je doelen en maken een balans op. De focus ligt op het definiëren van wat je wilt bereiken en het stapsgewijs concretiseren van deze mogelijkheden. We doorlopen dit proces van zelfontdekking gezamenlijk, waarbij we ook een inventarisatie maken van je arbeidsverleden en analyseren hoe je tot op heden bent gekomen waar je nu bent. Gezamenlijk vinden we antwoorden op hoe je je nieuwe doelen kunt realiseren.

Door gerichte vragen te stellen en ondersteuning te bieden bij het maken van weloverwogen beslissingen, helpen wij je om nieuwe perspectieven te verkennen en je loopbaantraject te verhelderen. Dit resulteert in meer zelfvertrouwen, een duidelijker gevoel van richting en een loopbaan die beter aansluit bij je capaciteiten en doelen, wat uiteindelijk alle betrokken partijen ten goede komt.

Als dit je aanspreekt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken