Sinds 2007

Voor wie?

Welkom bij Van der Zanden Coaching. We richten ons op werk gerelateerde persoonlijke ontwikkeltrajecten voor iedereen die streeft naar groei en ontwikkeling.
We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogopgeleide technici, volwassenen met snelle denkvaardigheden, professionals met Hoog Sensitieve Persoonlijkheid (HSP) en bedrijfseigenaren.

Hoog Sensitieve Personen (HSP) ervaren diepgaande informatieverwerking en leggen complexere verbanden in hun denkproces. Onze benadering is gericht op het concreet begeleiden van HSP’ers bij het vinden van hun eigen pad hierin.

Voor hoogopgeleide technici concentreren wij ons op het aanpakken van specifieke professionele uitdagingen, zoals effectieve communicatie, samenwerking en het omgaan met conflicten en misverstanden binnen hun vakgebied.

Als vertrouwde sparringpartner voor bedrijfseigenaren, bieden wij coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Hierbij leggen we de nadruk op het verbeteren van interpersoonlijke vaardigheden, professioneel functioneren en het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé. Hoe positioneer ik me ten opzichte van mijn personeel, hoe ga ik het gesprek aan met onderpresterende medewerkers en hoe delegeer ik met expertise en professionaliteit?

Van der Zanden Coaching biedt maatwerkoplossingen en effectieve begeleiding voor elk van deze doelgroepen, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Als dit je aanspreekt, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken